امروز: یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳ ساعت ۰۳:۰۲:۳۹  آخرین بروزرسانی : تیر ۱۲ام, ۱۳۹۶
آرشیو مطالب
  • تاریخ انتشار خبر : دوشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر : 2518
  • به گزارش خبرگزاری خانه ملت، برنامه “گفت وگوی اقتصادی” رادیو گفت وگو با موضوع ظرفیت صنعتی در ایران چقدر اشتغالزا است و با حضور مهندس میکائیل عظیمی مدیرکل دفتر صنایع معدنی و فلزی وزارت صنعت، معدن و تجارت و محسن کوهکن عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی به روی آنتن رفت. نماینده مردم لنجان در […]

    به گزارش خبرگزاری خانه ملت، برنامه “گفت وگوی اقتصادی” رادیو گفت وگو با موضوع ظرفیت صنعتی در ایران چقدر اشتغالزا است و با حضور مهندس میکائیل عظیمی مدیرکل دفتر صنایع معدنی و فلزی وزارت صنعت، معدن و تجارت و محسن کوهکن عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی به روی آنتن رفت.

    نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در حوزه تئوری برای اشتغال زایی صنعت، برنامه هایی ریخته شده است، گفت: راهی که در دولتی کردن همه اقتصاد در دهه اول انقلاب، رفتیم و فکر باقی مانده از آن دوران اجازه نداده است به معنی واقعی، حداکثر استفاده از ظرفیت بخش صنعت و معدن برای اشتغال زایی صورت بگیرد.

    وی تصریح کرد: ظرفیت کشور در بخش معدن بسیار زیاد است. البته در بخش صنعت نسبت به معدن ظرفیت ها کمتر است اما در مرحله تصمیم گیری ها به دلیل محدودیت منابع، آنگونه که تمایل است امکان سرمایه گذاری نیست.

    عضو کمیسیون صنایع مجلس در مورد دیگر مسائلی که باعث عدم اشتغالزایی در بخش صنعت و معدن می شود، اظهار داشت: سفره و بستر به اندازه ای آماده نشده است تا اجازه سرمایه گذاری با یک امنیت لازم به یک بخش غیر دولتی بدهیم. بسیاری مواقع حتی در شرایط فعلی، وقتی تصمیم گیری می شود، احساس می شود در تفکر دولتی، بدبینی نسبت به بخش غیر دولتی حضور دارد.

    این نماینده مردم در مجلس دهم، با اشاره به مصوبه مجمع تشخیص در خصوص اصلاح قوانین مربوط به این بخش، عنوان داشت: این مربوط به سیاست های کلان نظام است و به صورت بخش به بخش یا در قالب لایحه یا در قالب طرح، دنبال می شود. در همین رابطه دولت در خصوص مالیات بر ارزش افزوده لایحه ای نیز داده است.

    عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی، افزود: در قانون رفع موانع کسب و کار، یک هیئتی پیش بینی شده است که بر خلاف گذشته، جلسات آن با مسئولیت وزیر اقتصاد تشکیل می شود. در این جلسات دستگاه های مختلفی حضور دارند و مشکلات و موانعی که در خصوص مجوز ها و مسائل دیگر وجود دارد را مطرح می کنند که خروجی هایی نیز داشته است هر چند نمی توان گفت خیلی مهم هستند.

    در ادامه، مهندس میکائیل عظیمی با اشاره به اینکه برنامه راهبردی وزارت صنعت طی سال های گذشته، چندین بار ویرایش شده است، گفت: آخرین ویرایش این برنامه مربوط به بهار امسال است، گفت: در راستای برنامه ای که نوشته شده است، وزارت صنعت و معدن در حال حرکت است و امیدوار هستیم این برنامه را با موفقیت اجرا کنیم که نتیجه آن ایجاد اشتغال خواهد بود.

    وی به مسئله تعرفه ها اشاره کرد و بیان داشت: تمام کشورهای بزرگ معمولا برای حمایت از تولیدات داخلی و اینکه بتوانند اشتغال کشورشان را حفظ کنند، تعرفه هایی می گذارند تا جلوی واردات گرفته شود. در خصوص خودرو و فولاد نیز اگر تعرفه ای وجود نداشته باشد؛ عملا هیچ حمایتی از این صنایع صورت نمی گیرد.

    به گزارش رادیو گفت و گو، مدیرکل دفتر صنایع معدنی و فلزی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه تعرفه فولاد در سال های گذشته خیلی پایین تر بود، عنوان داشت: با توجه به رکودی که در کشور وجود دارد و ساخت و ساز کم شده است، واحدهای تولیدی فولاد امکان فروش محصولات شان را ندارند و به همین جهت تنها حمایتی که می توانستیم انجام دهیم، حمایت تعرفه ای بود تا آنها را اصلاح کنیم. با این روش به طور کلی جلوی واردات فولاد گرفته شده است. /

  • برچسب ها :
  • نظرات کاربران در "کوهکن:بستر مناسب برای سرمایه گذاری امن در بخش غیردولتی مهیا نشده است"
    مطـالب تصادفــی
    شبکه های اجتماعی